Modele te batanijeve per femije

On Saturday, June 8th, 2013

Modele te bukura te batanijeve per femije te punuara me krrabza dhe me grep .Per te gjitha femrat qe jan punetore dhe ju pelqejn te punojne diqka per bebet e tyre ne ju sjellim modele te ndryshme. Ju mund te merni modele nga keto foto te bukura te batanijeve.

e

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags:
Posted in Punë dore
Displaying 2 Comments
Have Your Say

 1. luli says:

  pershendetje nereida jam luli nga tirana nuk po lidhem dot me ju por modelet qe kam pare me kan pelqyer shume urime shume nga ana ime ju lumshin duart

 2. sjankie says:

  Can I buy a pattern in egoïst?

 3. sjankie says:

  Can I bus a pattern in egoïst?

 4. sjankie says:

  can i buy a pattern? Love the baby blankets.

Displaying 2 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>