Mesoni te beni nje buqet Lulesh me rruza

On Wednesday, September 24th, 2014

Nga të gjitha lulet,ngjyre violete janë ndoshta një nga më të popullarizuarat për shkak se ato janë të bukura, dhe lule  aromatike. Nëse  doni te bëni vepra artizanale me rruaza, ju mund të provoni këtë metode për të bërë një buqetë të bukurme lule vjollce. Ajo eshte dhurata me e përkryer per dekor në shtëpin tuaj. Këtu janë fotot qe ju mund te mesoni nga to se si behet kjo lule e bukur.

pune dore me rruza 1

lule me rruya 1

lule me rruya 1.jpg2

lule me rruya 1.jpg3

lule me rruya 1.jpg4

lule me rruya 1.jpg5

lule me rruya 6

 

Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. Ema says:

    Te mesoj disa modele me rruza

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>