Mësoni mënyren se si të bëjmë shatir të flokëve

On Thursday, March 19th, 2015

Pikë kryesore  ose stil është bërë  ëndërr e çdo femre të kenë flokë të theksuar siq e quajmë shatir. Ndërsa në trendi janë shatirat me fije te trasha. Në këtë artikull ne do të mundohemi qe sadopak te tregojme menyren se si behet ajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Unë do të ndajë me ju nje  stil,pra ate me fije të trashë të kuqërremtë te modës aktuale ,por gjithsesi ne duhet te bejme ashtu siq klienti e deshiron.

Sot ne do të bëjmë nje shatir me fije te trasha ,që një klient i pëlqen flokët me fije kafte dhe e verdhë.

Ne kemi  më të përshtatshme këte lloj floku me ngjyr kafe dhe ne duhet te punojme ne menyre qe fijet te nxirren me te trasha keshtu si ne foto dhe te bejme hapjen.

Siç mund ta shikoni  fotografin e flokëve i hapur dhe tone kafe,të fillojmë të punojmë mbi një fije floku. Procesi i mbeshtjelljes, ne do të marrim ato se pari në ndamjen qe kemi bere perpara .Sepse konsumatori  dëshiron një pamje të përzier.Pastaj fillojme nga mbrapa,na ndjekni ne foto.

Shikoni pra se si behet ndarja e fijeve.Klienti tregon  formen e deshiruar,pastaj ne fillojme,se pari shikoni menyren se si lyhetn fijet ne folie,dhe si mbeshtjellen ato.

Ne jemi të përgatitur përzierje Oryal është flokët kafe me 9% oxidant. Sepse flokë gështenjë do të shfaqet shumë shpejt.

Pasi qe te mbeshtjellim folien e qesim nga nje klips anesh .

Ndërsa blanzhi asnjëherë  nuk ben te prek lëkurën e kokës.1 cm prapa poshtë-lart dhe drejt.

Pra floket jane ne përfunim  siq  mund të shihni ky eshte procesi i paketimit.Pako duhet të kontrollohen shpesh ndërsa fijet e flokëve ngjyrë gështenjë ne vende të mbushura me parë do të hapen mire.

Pra, duke filluar nga qafa deri në pjesen e përparme duhet te hapet floku deri 2 orë ..Ndoshta ngjyra e flokëve ngjyrë gështenjë do të jenë të verdhë për 30 min.

Pra,nese shatiri eshte per hap për herë të parë mund te hapet per 30 minuta, kështu që ato duhet të kontrollohen dhe nese jane gati duhet të lahen ose te fshihen shpeshherë.

Ne kemi nxjerr në pah fije të trasha te flokëve siq ju i shihni në imazhin në pjesën e përparme.Ne kemi arritur të bëjmë, siç eshte kërkuar nga konsumatori në mënyrë të plotë.Shpresojmë që ju pëlqen.

Mirupafshim …

 

Posted in Frizura
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>