Mënyra se si ti mbajmë thonjtë e shëndoshë

On Monday, December 3rd, 2012

Kremi hidratues nuk i le thonjtë që të qahen.Pas dushit apo larjes së duarve, thonjtë dhe lekuren duhet ti lyeni me krem hidratues,në mënyre qe ta parandaloni humbjen e lëngjeve dhe thyerjen e thonjeve.Llaku i thonjëve pëngon thyerjen dhe qerimin e thonjeve,dhe ruan lageshtine e tyre.Mos perdorni aceton më shumë se një herë në javë.Gjithashtu evitoni preparatet që thajnë thonjtë,duke i zavëndesuar ato me preparate të pasura me vaj sepse ato nuk i dëmtojnë thonjtë.

Tags:
Posted in Make up, Thonjët
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>