Mate dhe fytyra juaj per stinet vjesht ,dimer nuk eshte me shkelqim.

On Thursday, November 8th, 2012

Shiko matte. Matte është më e perdorura e fundvitit make-upne  prirje. Matte është kur fytyra juaj nuk është me shkëlqim. Grimi juaj nuk do të duket i  freskët. Ashtu si prirje e nxehtë e 50-së, Matte e  buzët flakë të kuqe buzët e kuqe (hot) me thonj që përputhen janë krejtësisht brenda .  Shumë prej nesh mund të pyesin  veten nëse shikoni matte është menduar për ne. E pra, këtu është përgjigjja-Matte përberje na bën të dukem më i ri. Matte grim gjithashtu thekson tiparet e fytyrës sonë, të cilat përndryshe nuk ishin te njohura.

Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>