Maskë fytyre me avokado dhe mjaltë.

On Saturday, December 8th, 2012

Nëse keni lëkurë të thatë ju mund të bëni një maskë të pasur hidratues nga avokado dhe mjalti. Përzihen dy lugë avokado me dy lugë mjaltë dhe një e verdhë veze. Përzijeni mirë, mbuloni  fytyrën me një shtresë e hollë me këtë përzierje dhe duhet lënë atë për 15-20 minuta.Pastaj lajeni  fytyrën tuaj me ujë të ngrohtë.Lëkura juaj do të jetë e butë dhe ndriçuse.

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>