Manikyr japonez

On Saturday, December 8th, 2012

Procedura e re, e njohur si manikyr japonez ka për qëllim qe thonjtë të jenë të kujdesit të plotë. Manikyri japonez është një sistem i ri i kujdesit të thonjve natyror.Dallimi themelor nga teknikat tjera është vetëm përdorimi i materialeve natyrore dhe produktet. Për shkak të diagnozës paraprake, qasja individuale për të zgjidhur problemet e duarve dhe thonjëve është zgjedhur.Kompleksi, i përbërë nga serume të  veçanta, pluhur mineral dhe paste minerale zbut lëkurën e thonjve në sipërfaqe, duke sjellë më afër idealit.

Kjo teknikë përfshin diagnozën dhe kujdesin  manikyr duke  përdorur një grup të veçantë të mjeteve dhe masazhit. Metoda individuale komplekse e kujdesit te thonjve është zgjedhur me ndihmën e një tavolinë të veçantë.
Faza 1. Përgatitja e duarve dhe thonjtë:
Pas banjos është aplikuar te bejme pastrim në një kompleks të veçantë për thonjtë, të përbërë nga proteina dhe qumshti i orizit.
Faza 2. hidratimi:Një serum i veçantë në bazë të një ekstrakti te  trangujve, e cila ka një aftësi të lartë hidratuese dhe aplikohet për thonj të pastruar. Thonjtë bëhen më të gjallë dhe të shëndetshëm.

Tags:
Posted in Make up, Thonjët
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>