Kostume për Meshkuj Moda 2013

On Wednesday, February 20th, 2013

 

 Kostume xhaketa dhe pantallona kostume me hije klasike dhe këmisha. Si një markë parizian me lidhje të forta me industrinë e tekstilit të Italisë – shumë prej pëlhurave të saj janë zhvilluar ekskluzivisht nga fabrika LANIFICIO, themeluesit janë Nino Cerruti për F.lli Cerruti –

 

 

Tags:
Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>