Koleksioni i ri Hello Kitty

On Saturday, November 17th, 2012

Këtë sezon të ftohtë, Cutest dhe personazhi më i famshëm i familjes së maces se eger    ofron tifozët e saj të parë në-trend dhe gjithnjë të bukur duke përuruar një bashkëpunim të ri me Sephora. Hello Kitty frymëzon fashionisers  për të marrë të gatshme për sezonin e pushimeve të ardhshme . Duke shfaqur nuanca vetëm të modës dhe uber-joshëse, e fundit Hello  Kitty Bukuri .

Janë një dy paleta shtresore,te cilat përfshin një bronzer dhe formula faqesh për ju, si dhe katër tonet e reja me  hije Syri që do të duken te ndritshme në sytë tuaj, duke e çuar jashtë bukurinë e juaj  natyrore.  Paleta Hello Kitty të reja  është i sigurt për të bërë obsesion i fundit i entuziastësh të së modës të mëdhe. Sezoni i ri vë një theks të lartë në tone të guximshme, dhe kjo paleta e re e firmosur Kitty ka disa alternativa interesante për ju për të krijuar përbërjen me  sy mahnitëse .Paleta përmban gjithashtu një zbulues plotësues dhe një pasqyrë që përputhen. Baza e çdo grimi të përsosur është një furçë e mirë. Duke ditur këtë shumë mirë, Hello kitty sjell bukurnë , e cila përmban një furçë fytyrë, rimel dhe brushat, një furçë per qerpik dhe një furçë përzierje.
 
Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>