Koleksioni i ri i kepucëve Tip Toe

On Saturday, January 19th, 2013

Firma e këpuceve e njohur me emrin  Tip Toe paraqet koleksionin e ri të dizajnit te këpuceve dhe sandaleve elegante.Këto këpuce janë të përshtatshme për veshje të ndryshme që ne mund të i përdorim në stinen e verës ,jan elegante dhe të lezetshme.

 

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>