Koleksioni i qantave 2012-2013

On e Hënë, Dhjetor 10th, 2012

Një nga elementet e domosdoshme e stilit jetesore të grave janë çantat..Kohët e fundit jane bere te popullarizuara  dhe të dashura shumë nga modelet çantave të modës në formë  të kutisë. Le të shohim disa nga këto modele.

Etiketa:,
Posted in Moda, Veshjet
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook