Koleksioni i kozmetikës L’Oreal L’Or Sunset 2013

On Friday, July 12th, 2013

Festivali i Filmit të Kanës  66 është në një listë, e cila jo vetëm që frymëzon fashionistat me stilin e saj, por edhe dizanjerët më të famshme te markave që vijnë me oferta ekskluzive. Kështu, L’Oréal Paris lëshon një linjë të veçantë kozmetike për Festivalin e Filmit të Kanës 2013, në mënyrë për të festuar 16 vjetorin e partneritetit me ngjarje të mëdha. Titulluar L’Or Sunset, koleksioni i kozmetikës L’Oréal 2013 i mrekullueshëm ngaVictoria ‘s Secret Angel Doutzen Kroes,me fytyrën e saj,e cila është e përkryer transmeton magjepsjen dhe luksin e linjës Fab ri.

 Koleksioni Ri L’Oréal L’Or Sunset 2013  është e gjitha në lidhje me luksin dhe pasurinë që janë të reflektuara në hije stoli  e llakut të thonjëve, hijet e syve dhe buzëkuqët. Marrjen e këtyre produkteve ekskluzive të kozmetikës, ju mund të krijoni menjëherë një të kuqe-mehije të mbylltë kozmetik që duken në sy si ngjyrë e zjarrtë që do të ju bjerë në sy të gjithëve.
Koleksioni L’Oréal L’Or Sunset i kozmetikës 2013 sjell tre hije të buzëkuqëve me një cilësi prej mermeri.

Në fakt, kjo nuk është hera e parë që Doutzen Kroes bashkëpunon me L’Oreal Paris. Ajo ka qenë ambasadore e markës për L’Oreal tashmë për pesë vjet dhe tani është edhe zëdhënëse për Elvive.

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>