Koleksioni chanel make-up vjeshtë 2013

On Friday, October 11th, 2013

Monika Jagaciak for Chanel Make-Up Collection Fall 2013 – Superstition

“Simbolet e fatit të mirë që Gabrielle Chanel ka për adhuruesit më frymëzojnë këndshëm  me koleksionin e ngjyrave të bukura. Në pluhurin e syve me hije të gjallë nga koral të kuq intensiv, vendos jashtë tonet luksoze të lapsit me ngjyrë për vetulla,dhe ngjyra për thonjet dhe koordinimi i buzëkuqëve me ngjyra të gjalla.

Pluhuri krem formula ofron një mënyrë të re dhe joshës me pigmente absolut të gjallë dhe shkëlqyese të  ndritshme .Cilësi të butë ofron ngjyre sateni që është e rehatshme për çdo lloj lëkurë-dhe është e thjeshtë për të aplikuar me brush ose me majë të gishtave. Një kompakt thelbësor për sy ofron dukje të pakufizuar, me kombinime me hije matte dhe saten që shkojnë deri në  shndritje.

 

 

 

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>