Kepuce,Mango, Qanta, rripa dhe shalle – Pranvera 2012 Mbledhja Aksesore

On Wednesday, November 7th, 2012

rrypa ,shalla ,qantaKy është një koleksion pajisje nga mango për pranverë 2012, përbëhet nga një shumëllojshmëri e këpucëve, sandale, shalle, qantave dhe rripa,  ngjyra. Këtë herë, sy-infektues ngjyra të tilla si të shtypura lule rozë, blu dhe portokalli dhe romantike ose leopardi janë theksuar edhe në çdo koleksion. Nëse jeni duke kërkuar për sandale të rehatshme dhe këpucë për sezonin e ardhshëm, ju mund të keni një palë të rehatshme e apartamenteve balerinë, sandale dhe këpucë takë të lartë platformë. Përveç kësaj, ju do të jetë në shall ngjyrë. Mango dhe definitivisht ju ka mbuluar kur është fjala për pajisje të sofistikuara. Hidhni një sy përreth dhe beni zgjidhjen tuaj të preferuar.

 

 

shalla kepuca qanta

qanta ,kepuca sandalle ,shalla ,rrypa

Tags: ,
Posted in Moda, Veshjet
Displaying 2 Comments
Have Your Say

  1. prsh si mundem ti porosis kto rripat dhe sa kushtoj

Displaying 2 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>