Kepuce Dimri 2013

On Sunday, February 24th, 2013

Përkundër faktit unë mendoj se e moda është një art i cili duhet të jetë ekspresive. Dhe modës së Alexander  një ndër markat më të njohura , ju mund ti urreni apo ti doni . Por nuk ka asnjë mënyrë që ju mund të qëndroni indiferent ndaj krijimeve  te tyre, veçanërisht këpucëv

[adsenseyu2]

 

 

 

Tags: ,
Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>