Kapele për Fëmijë

On e Enjte, Nëntor 15th, 2012

 

Modele të kapeleve  shum të bukura

të punuara me dorë për fëmijë për stinen e Dimrit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa:
Posted in Punë dore
Displaying 4 Comments
Have Your Say

  1. vajza thotë:

    shum shum te mir a

  2. nafise thotë:

    une punoj pune dore me grep me ari tentene

Displaying 4 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook