Java ekskluzive i Dizajneve të 13-të në Athinë

On Monday, March 4th, 2013

Java ekslusive i Dizajnit në Athinë ka kënaqësinë të shpallë datat zyrtare për edicionin e 13-të prezantimit në tendencat Vjeshtë / Dimër 2013-2014: Nga 29 mars – 1 prill, Java Ndërkombëtare Moda ndodh për herë të 13-të në Pallatin e Sigurimit Kombëtar Avenue Avenue!

Në këto kohë të vështira për Greqinë, AXDW vazhdon të promovojë dizajner të modës greke në shtëpi dhe jashtë shtetit duke sjellë së bashku disenjatorët vendorë në tregjet jashtë shtetit dhe përfaqësuesit e tyre.

Disenjatorët kryesore nga Greqia dhe jashtë vendit, talentin e ri e konkurrojnë në institucionin e Çmimeve, Dizajne të reja për një vend në fazën e projektimit dhe ngjarje paralele që kombinojnë artin me modën, janë elementet që e bëjnë atë të dalë 13 AXDW!
Më shumë detaje në lidhje me programin dhe ngjarjet e 13 në Athinë Java  ekskluzive i Dizajneve  do të shpallet në muajt e ardhshëm.

 

 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>