Intensive, ngjyra të gjalla dhe të ndritshme

On Tuesday, December 11th, 2012

Intensive, ngjyra të gjalla dhe të ndritshme. Të kuqtë e buzëve të frymëzojnë nga ngjyrat dhe shkelqimi i tyre, e zbulojnë të gjithë bukurinë  femërore triumfuese dhe rrezatuese! ditë pas dite,te kuqët e buzëve te  jashtëzakonshem ofron ne  buzë shkëlqimin ekstrem dhe freskinë e plotë, të qetë dhe definitivisht të përkryer.Këto ngjyra do të jenë të përkryera për stinen e dimrit.

Posted in Fytyra, Make up
Displaying 1 Comments
Have Your Say

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>