Make up Indian

On Monday, February 25th, 2013

Vajza indiane ka qenë gjithmonë e njohur për magjitë e saj unike dhe përbërjes shumë elegante që është progresive në rritje nga sekretet e saj në mes të globit të bukurisë.

Në krahasim me shumicën e make-up stileve të njohura këto ditë, kozmetika indiane është njohur nga linjat e saj të mprehta dhe ngjyrave paqësore që përqëndrohen në fytyrë karakteristika e ndryshimit të tyre të make-up. Ajo mban ndikimin e thjeshtë e fytyrës ,përmirësimin dhe tërheqjen saj, dhe vetëm disa stile të do të tregojnë një vështrim të guximshëm te syve .

Këshilla kozmetike indiane. Unë kam paraqitur sot disa lloje të make up-it në lidhje me ngjarjet e veçanta, për, ceremoni martese, etj, në rast se doni të provoni hijeshinë indiane për të festuar ndonjë festë. Ju do të gjeni ide të mjaftueshme që të përpiqeni dhe të zgjedhni se nga cilat ju përshtatet për fytyrën dhe tonin e lëkurës tuaj, dhe mund të ju motivoj për një Saree indiane që tregonë se si mund të bëni zgjedhjen kozmetike më të mirë që përshtatet me veshjen tuaj.

 
 

 

Tags:
Posted in Fytyra, Make up
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>