Ide te bukura për dekorime të oborreve

On Tuesday, September 3rd, 2013
 

Kosh me gurë është një teknikë dekorative dhe ndërtimi në të cilën gurët  janë të mbushura në një rrjetë teli. Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për për të shtuar bukurinë në zonën tuaj të kopshtit, dhe mund të funksionojë si mure, mobilje, veçori të ujit dhe mbjellje. Kështu që hedhni një vështrim në disa ide  të frymëzuara .

 

About -

Tags:
Posted in Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close
Please support the site
Nëse ju pelqen kjo faqe, na pëlqeni edhe në Facebook. Faleminderit!!!
Social PopUP by SumoMe