Ide e bukur për ti ndryshuar atletet e bardha në ato me ngjyra

On Sunday, October 27th, 2013

Ju shpesh duhet të veshni atlete për arsye se me to mund të ecni më lehtë apo ju dëshironi të ndjekni trendin e famshëm për ti veshur ato më shumë? Nëse po atëherë ju themi lamtumirë atleteve  tuaja të bardha dhe i ktheni ato në atlete me ngjyra . Për ti bërë këto ju duhet të merni një fletë e preni në këtë model si në foto. Tani vendosni fletën në këpucën tuaj dhe të filloni vizatimin. Lini hapësirë midis çdo vije në mënyrë që ju mund të plotësoni hapësirën e zbrazët më vonë me një tjetër ngjyrë,dhe atletet tuaja do të duken të bukura.

Posted in Këpucet, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>