Gigi Hadid më në fund vesh vellon, duket e mahnitshme

On Friday, September 21st, 2018

Është njëra nga modelet më të komentuara në botë, duke bërë që çdo lëvizje e saj të ndiqet.

Së fundi, ajo ka marr pjesë në shoun “Milan Fashion week”, ku është shfaqur me vello shumë të fryrë dhe përrallore.

Va-va-voom! The model, 23, looked every inch the striking bride as she rocked a puffy wedding dress, which came complete with an elaborate tulle veil

Ndonëse dukej shumë më ndryshe se nga nuset tjera, ajo dukej shumë e veçantë dhe në formë./Indeksonline/

Striking display: Emulating the beauty of a newlywed, the catwalk queen strutted down the runway holding a bouquet of white flowers, and added to her frame in elegant pointed heels

Burimi:indeksonline.net 

Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>