Fustane nuserie

On Saturday, January 5th, 2013

Editoriale e bukur, atmosferë romantike, ambient të kujdesshëm. Femrat me fytyrë kukull, lëkurë prej kadifeje, flokë të përsosura.  A nuk është kjo se si shumica e grave duan të jenë si në këto  foto në ditën e dasmës?  Kjo fotoja e parë i thotë të gjitha. Ajo është që të zgjojë koleksionistin  Audrey Hepburn në cilëndo grua. Nëse ju keni një stil klasik dhe jeni romantike, mund të keni gjetur fustanin e ëndrrave tuaja në këtë editorial! E vështirë për të thënë … Por unë mendoj se fotoja e parë është e preferuar.Dhe shikoni se cila është e preferuara juaj?

About -

Posted in Fustanat, Moda
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close
Please support the site
Nëse ju pelqen kjo faqe, na pëlqeni edhe në Facebook. Faleminderit!!!
Social PopUP by SumoMe