Fustana perfekt të 2014-tës

On Thursday, February 13th, 2014

Këto veshje të bukura janë perfekte për çdo rast të veçantë. Nuk ka rëndësi se ku dhe në qfar mbrëmje do te shkoni, ju do të jeni e përsosur në veshje dhe elegance nga fustanat elegant te Rani Zakhem-së që janë mbresëlënëse dhe gjithmonë të modës për femra.

 

 

Tags: ,
Posted in Fustanat, Moda
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. ela says:

    sa kushton fustani nr. 4

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>