Frizura elegante

On Tuesday, December 18th, 2012

Dëshironi të dukeni bukur në mbrëmje ,dasma apo ahengje të ndryshme ,këtu ju sjellim disa foto të frizurave  elegante me dizajne të ndryshme që do të ju përshtaten me fustana dhe veshje elegante.

Displaying 20 Comments
Have Your Say

 1. o zot sa te bukuraaaaaaaaaaaaaa!

 2. flutra says:

  shumm mir veq vazhdoni

 3. ajshe says:

  shum fort edhe un dua një të tillë

 4. filja says:

  ozot shum fort

 5. pranvera says:

  shum shum te mir flizurat me pelqjune shum

 6. lona says:

  shum te bukura disaaaa

 7. merita says:

  shumbuker koplimente nga merita

 8. dafi says:

  nje like per te gjitha keto punime se shum te bukura very beautiful………like

 9. sara says:

  shum te bukura bravooo

 10. Anisa B says:

  Shummm t’bukura 😉 !!!

 11. qendresa says:

  Shumm te bukra weq a keni edhe per qika ????

 12. sonjeta says:

  shum te mira frizurat
  po a ka edhe modele
  te tjera se po interesohemi…

 13. arta says:

  shummm te bukuraaa veqqq vazhdoni komplimente

 14. ddesa says:

  Shum te bukra

 15. shiren says:

  beutiful pr ka edhe me te bukura si duket

Displaying 20 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>