Displaying 2 Comments
Have Your Say

  1. Anisa bislimaj thotë:

    Ju lutem ku mund ti blej keto all starka qe jan me xixa , me ngjyra te ndryshme ju lutemmmm me tregoniiiii dua ti blej menjeherrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,

  2. elizabeta thotë:

    Hoi a muj me dit ku muj me ble kpucat qe ju i keni prezentu ne faqen tuj a ka mundsi me bisedu me ndokend

Displaying 2 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook