Dizajne Ditore:Ngjyra Mati dhe metalike

On e Mërkurë, Nëntor 7th, 2012

Vjeshta 2012 na ben ti ndryshojme duart tona tona. Deri tani  me xixa, ngjyra me shkelqim dhe vezelluese por tani  eshte ne tendence manikyri mat!(i pa shkelqyer)jo vezullues .

Tani do te shohim se cilet manikyre do te jene me fashion kete sezon. Kete vjeshte do te jen ne  mode thonjte mat! Thonjte qe ne nje kohe ishin te shkelqyer, me shume xixa, tashme behen me ngjyre opake. Sigurisht, qe per ta bere kete na vijne ne ndihme shtepite kozmetike. Keto ngjyra  jan te preferuara dhe ne mode per stinen vjeshte.

Etiketa:
Posted in Make up, Thonjët
Displaying No Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook