Qanta per femra per stinen e Pranveres

On Wednesday, April 3rd, 2013

Çanta ësht një element shum i rëndësishëm mode e cila luan rolin e vet në dukjen tuaj.Nëse jeni duke kerkuar modele per stinen e pranveres dhe se çfarë modele të qantave jan tani në trend atëherë ju mund ti gjeni modelet më të reja të çantave për kët stine duke shikuar fotografitë më poshtë ,dhe mendoj se do te beni zgjedhjen e duhur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,
Posted in Moda, Veshjet
Displaying 1 Comments
Have Your Say

  1. nora says:

    A muj me dit sa kushton qanta e fundit

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>