Dekorime të sallatave

On e Mërkurë, Janar 9th, 2013

Nëse e keni pasion artin dhe kuzhinen ,ne do të ju japim disa ide se si mund të dekoroni sallatat,janë disa lloje të ndryshme të dekorimeve shum interesante ,këtu do të ju sjellim disa prej tyre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketa:
Posted in Kuzhina
Displaying 2 Comments
Have Your Say

  1. burim thotë:

    Me te vrte shum te bukr vetem vzhdim e uksse

  2. ajnure thotë:

    shum bukur jan dekorimet njera prej ketyreve e kam bere shum bukur =======>>

Displaying 2 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Unë pëlqej (I like) sekretemode.com
Duke klikuar këtë buton, ju na ofroni mbështetje që punën tonë ta bëjme me të mirë dhe ta zgjerojmë komunitetit e modës. Faleminderit. (Please, support us by clicking like on our FB page. Thanks)

Facebook