Archive for the ‘Fitnes’ Category

Pesë komponentët klasikë te Fitnesit

On Thursday, November 8th, 2012
Pesë komponentët klasikë Pesë komponentet klasikë të fitnesit janë fuqia muskolore, kalitja e muskujve, kompozimi i trupit, durimi kardiovaskular dhe fleksibiliteti. Gjithsesi, këtyre u shtohen shpesh edhe fuqia e shpejtësia. Përpara se të ushtrohesh në programe fitnesi është e këshillueshme që të kryesh një vizitë mjekësore, përmes së cilës mjeku do të rekomandojë më pas ...