Archive for the ‘Punë dore’ Category
Punime artistike tradicionale

On Thursday, November 29th, 2012
Punime artistike tradicionale, modele për të gjitha femrat qe kanë pasion punën e dorës. Modele te ndryshme si bluza, bollero, gjempera, jaka, veshjte te ndryshme dhe modele tjera me ngjyra dhe dizajne te ndryshme.     ...

Fustane te punuara me dorë

On Monday, November 26th, 2012
  Fustane te punuara me dorë: Punime artistike te punuara me ngjyra te ndryshme dhe shum të pëlqyera për femrat qe adhurojnë punime dore, fustana dhe funda  elegant  të shkurt dhe të gjatë me  dizajne tradicionale shqipëtare.   ...

Kapele për Fëmijë

On Thursday, November 15th, 2012
  Modele të kapeleve  shum të bukura të punuara me dorë për fëmijë për stinen e Dimrit                                                       ...