Archive for the ‘Punë dore’ Category

Modele të punuara për fëmijë

On Sunday, January 20th, 2013
Dëshironi të kënaqnën fëmijet tuaj me punime artistike,këtu i kemi disa lloje te modeleve se si mund të vizatoni figurat dhe pastaj ti punoni me rruza ,shpresoj që ju pëlqejnë.   ...Batanije të punuara me grep për fëmijë.

On Friday, January 4th, 2013
Një nga projektet më të njohura në vend janë thurjet me grep.Nëse jeni duke kërkuar modele të shkëlqyera dhe magjike për të thurur,këto batanije për fëmijë janë të admiruara.Ka shumë përdorime të zakonshme në vendin tonë, batanije për beba, shalla, jastëka, dhe pjesë tjera dekorative.                             ...


Punime dore,kapele për fëmijë

On Thursday, December 20th, 2012
Punime dore artistike të punuara me grep për shijën e fëmijëve.Këtu ju sjellim disa foto të kapeleve për fëmijë të punuara nga peri.     ...

Si të qëndisim gjethe

On Thursday, December 20th, 2012
Kjo është një lloj i mbushur me penjë e cila është ideale për të bërë gjethe. Unë do të ju sjelli disa fotografi me një model flete. Për ta bërë më të lehtë mësimin,do të i shohim instrucionet se si punohet një fletë e qëndisur. ...

Punime me grep për femra

On Sunday, December 16th, 2012
Këto modele me  grep janë të thjeshta dhe e lehta për t”u bërë, janë jashtëzakonisht tërheqëse për syrin. këto janë të përsosura për të zbukuruar rrobat tuaja dhe për të pasuruar pamjen tuaj. Nëse ju vendosni për të thurur me grep keto punime ,do të jeni shumë të kënaqura . ...