Archive for the ‘Punë dore’ Category


Shikoni dhe mesoni se si te punojme batanije per femije

On Saturday, March 23rd, 2013
Shikoni dhe mesoni se si behet kjo batanije  per femije e punuar me grep,per te gjitha femrat qe e dojne punen e e dores dhe deshirojne te mesojne ju lutemi shikojeni keto fotografi se si punohet ky model ,eshte i lehte dhe shpejt per tu punuar, model i bukur.       ...Modelet me te reja te Punë Dore për femijë.

On Saturday, March 16th, 2013
Dëshironi modele më të reja te punuara me grep?Epo nxitoni ateherë sepse ne ju sjellim modelet me te reja te modeleve për vajza të vogla të punuara me grep.Për të gjitha gratë që i pëlqejnë gjërat e punuara nga vetë ato portali ynë Sekretemode ju sjell një set me 28  fotografi të modeleve më të reja ...

Pune dore modele te ndryshme, për fëmijë

On Monday, February 25th, 2013
Modele të ndryshme të punuara me grep për femijë për të gjitha femrat qe dinë të punojnë pune dore ,këtu mund të merni modele të bukura dhe shumë lehtë për të punuar.             ...