Archive for the ‘Punë dore’ CategoryKapele per femije te punuara me dore

On Sunday, October 6th, 2013
Nese deshironi modele te bukura per femijet tuaj tek ne webfaqen tone to te gjeni shum prej tyre ,besoj qe mund ti punoni shpejt dhe lehte ,ketu do ti gjeni disa nga me te bukurat te kapeleve per femije .                               ...Pune dore te ndryshme per femije

On Wednesday, June 19th, 2013
 Zgjedhjet e duhura te Modeleve te ndryshme per femije te punuara me grep,ketu ju sjellim disa fotografi te bukura ku secila femer qe di te punoje mund te mari modele nga faqja jone sekretemode.com .     ...

Modele te batanijeve per femije

On Saturday, June 8th, 2013
Modele te bukura te batanijeve per femije te punuara me krrabza dhe me grep .Per te gjitha femrat qe jan punetore dhe ju pelqejn te punojne diqka per bebet e tyre ne ju sjellim modele te ndryshme. Ju mund te merni modele nga keto foto te bukura te batanijeve. e               ...