Archive for the ‘Punë dore’ Category

Mesoni te beni nje buqet Lulesh me rruza

On Wednesday, September 24th, 2014
Nga të gjitha lulet,ngjyre violete janë ndoshta një nga më të popullarizuarat për shkak se ato janë të bukura, dhe lule  aromatike. Nëse  doni te bëni vepra artizanale me rruaza, ju mund të provoni këtë metode për të bërë një buqetë të bukurme lule vjollce. Ajo eshte dhurata me e përkryer per dekor në shtëpin ...

Fustana dhe bluza verore me grep per vajza

On Thursday, June 19th, 2014
Modele te bukura te fustanave dhe bluzave te punuara me grep,jane modele te thjeshta verore dhe te lehta per ti punuar,shikoni ne kemi shfaqur per ju disa modele te per ju femrat qe dini te i punoni ato. ...