Archive for the ‘Veshjet’ Category

18 Veshje me bluza të kombinuara

On Wednesday, April 23rd, 2014
Çdo grua që ndjek  modën duhet të ketë këmisha  në veshjet e saj.Ju mund ti veshni ato me një xhaketë, me një triko ose vetëm bluzë. Këto bluza për gratë janë të përsosura për ti veshur me funde, xhinse ose pantallona të shkurtra. Hidhni një sy këtyre 18 stileve të kombinuara  me bluza dhe gjeni ...Veshje Pranverore te stileve te ndryshme

On Friday, April 4th, 2014
Ky sezon është shumë frymëzues dhe na ben të ndjehem të lirë për të kombinuar disa rroba nga veshjet tuaja pranverore. Klima është e mirë, dhe ne do te përpiqemi për të qëndruar besnik stilit tuaj duke na ndjekur me prezantimin e veshjeve.fashiondivadesign   ...