Archive for the ‘Veshjet’ Category

Koleksioni i ri i veshjeve elegante

On Saturday, January 19th, 2013
Ju ftojmë që të hidhni një sy fotove që kemi zgjedhur për ju ,modele të ndryshme të kombinimeve për veren e 2013-tës.Fustane të shkurtër të kombinuar .     ...


Bizhuteri të ndryshme

On Monday, January 14th, 2013
Në këtë fotografi të modeleve të unazave,vethëve,zingjirëve ju mund te merrni një ide se çfarë  mund të kombinoni me fustanet ose veshjet për mbrëmjet tuaja. ...

Modele të veshjeve elegante të kombinuara

On Friday, January 11th, 2013
Veshje  elegante me fustane të shkurtër, pallto  dhe me kombinime si,këpucë,qantë bizhuteri dhe tjera të përshtatshme për mbrëmje .Modele të kombinuara për dimër dhe për kohet e nxeta.                       ...

Fushata e Modës e Alberta Ferrettit Pranverë / Verë 2013

On Tuesday, January 8th, 2013
Modës luksoze shtëpia e Alberta Ferretti sizzles pranverë / verë 2013 fushata,është duke shfaqur Nadja Benderin dhe Zuzanna Bijoch, të cilat duken si dy motra në foto. Të dy modelet e mrekullueshme kanë prerjen e njëjtë dhe duken romantike nga koleksioni më i ri i markës italiane, na bën të pyesim veten nëse kjo është i ...


Modele elegante të fustaneve të kombinuara

On Monday, January 7th, 2013
Shiqoni disa modele elegante të fustaneve të kombinuara me këpuce, sandale,qantë,dhe bizhuteri që zgjodhëm për ju.Këtu janë disa nga kombinimet për mbrëmjet që ju dëshironi të merni pjesë dhe të dukeni bukur. ...

Modele elegante të fustaneve të kombinuara

On Monday, January 7th, 2013
Modele elegante të fustaneve të kombinuara me këpuce, sandale,qantë,dhe bizhuteri.Ne zgjodhëm një pjesë tjetër me fustanet më të bukura për mbrëmje të matures ,dhe ahengje tjera që do të shkëlqeni me pamjen tuaj. ...

Veshje elegante të kombinuara për mbramje

On Monday, January 7th, 2013
Modele elegante të fustaneve të shkurtër të kombinuara me këpuce, sandale,qantë,dhe bizhuteri.Ne zgjodhëm një pjesë tjetër me fustanet më të bukura për mbrëmje të matures ,dhe ahengje tjera që do të shkëlqeni me pamjen tuaj.   ...