Archive for the ‘Moda’ Category

Trendet e fustanave te shkurt te perditshem 2015

On Monday, February 16th, 2015
Kemi perzgjedhur per ju disa ide te bukura te trendeve me te reja te fustanave te shkurt,keto jane modelet me te reja qe do te ju pershtaten kur delni ne sheti ,ne mbremje apo ne pune ,shikoni fotot me poshte /kenaquni.source image ...

Koleksioni i kepucëve që përshtaten ne qdo veshje

On Tuesday, February 10th, 2015
Artikulli ynë i radhes është me kepucë elegante ,Këto kepucë është e domosdoshme ti keni ne dollapin tuaj,janë  këpucë të gjitha sezoneve .Lëkurë e lustruar,që ju mund ti përdorni në të gjitha llojet e veshjeve ,jane te rehatshme per qdo mbremje dhe te perditshme.Shikoni koleksionin me poshte.     ...
Valentino Këpucë dhe Qanta Dimer 2014-2015

On Tuesday, December 23rd, 2014
Valentino luksoze do të thotë luks në çdo gjë! Dhe,sigurisht, këpucë dhe qanta  nuk janë lënë jashtë listës.Kështu këtu vjen Valentino me  këpucë dhe qanta vjeshtë / dimër 2014-2015 modelet  duket më mahnitëse dhe moderne se kurrë! Mbetet në mendje dhe joshës si këpucë me rrip ne kyçin e këmbës me flutura te-shtypura, te stilit ...