Archive for the ‘Moda’ Category


Këpucë te femrave / Trendet Pranverë-Verë 2015

On Monday, March 2nd, 2015
Këpucët  janë dobësia e çdo femre. Te bukura dhe luksoze, elegante por modeste, në pranverë – verë 2015 koleksionet, dizajneret tregoine këpucë për çdo pasues të modës. Në pranverë – verë 2015 kushtojini vëmendje  këpucëve klasike me takë të hollë, – këpucëve  me thembra të trasha. Çfarë lloj këpucë ju do të zgjidhni, është e ...

Fustanat me te bukur te vitit

On Wednesday, February 25th, 2015
Ketu kam postuar per ju fustanat me te bukur te vitit,fustana qe mund te ju ndihmojne ne zgjidhjen tuaj per mbremje ,dasma apo ndonje rast tjeter festiv/kenaquni                                                         ...

Trendet e fustanave te shkurt te perditshem 2015

On Monday, February 16th, 2015
Kemi perzgjedhur per ju disa ide te bukura te trendeve me te reja te fustanave te shkurt,keto jane modelet me te reja qe do te ju pershtaten kur delni ne sheti ,ne mbremje apo ne pune ,shikoni fotot me poshte /kenaquni.source image ...

Koleksioni i kepucëve që përshtaten ne qdo veshje

On Tuesday, February 10th, 2015
Artikulli ynë i radhes është me kepucë elegante ,Këto kepucë është e domosdoshme ti keni ne dollapin tuaj,janë  këpucë të gjitha sezoneve .Lëkurë e lustruar,që ju mund ti përdorni në të gjitha llojet e veshjeve ,jane te rehatshme per qdo mbremje dhe te perditshme.Shikoni koleksionin me poshte.     ...