Archive for the ‘Moda’ Category

Ari i bardhë do të ju shkojë mirë në Martesë

On Friday, November 16th, 2012
Dasma është momenti më i çmuar i jetës dhe ju duhet të mendoni dhe planifikoni  shumë në lidhje me këtë. Kurdo që ju mendoni per fustanin tuaj të bardhë , kostumin e bardhë të dhëndërit, lulët e  bardha dhe  të gjithë  per rreth, etj, por çfarë do të jetë e përkryera e dasmës bizhuteri për një rast të tillë? Ari ...

Bizhuteri e stilit aziatik

On Sunday, November 11th, 2012
Pakistani është një vend i zhvilluar.Krijimtaria e popullit pakistanez mund të shihet në art, veshje dhe bizhuteri etj, vizualizimi më i mirë i një prej talenteve  pakistanez janë bizhuteri te punuar me dorë Kundan. Ajo ofron një shumëllojshmëri të madhe e projektimeve të ndryshme të cilat janë të veshur nga femrat e kohës bashkëkohore. ...

Këpucë te frikshme te bukura dhe solide

On Thursday, November 8th, 2012
Këpucë te  frikshme te bukura  dhe solide  .Këtu vjen një palë këpucë të rejame  mirësjellje e artistit Leanie Vyver van der cilët jan bashkuar me projektuesi te  këpucëve holandez René van den Berg për të krijuar më shumë një deklaratë se një lloj  këpucëve aktuale te pamundeshme (edhe pse unë jam munduar ti bej zbukurim me gdhende  ...

Kepuce,Mango, Qanta, rripa dhe shalle – Pranvera 2012 Mbledhja Aksesore

On Wednesday, November 7th, 2012
rrypa ,shalla ,qanta Ky është një koleksion pajisje nga mango për pranverë 2012, përbëhet nga një shumëllojshmëri e këpucëve, sandale, shalle, qantave dhe rripa,  ngjyra. Këtë herë, sy-infektues ngjyra të tilla si të shtypura lule rozë, blu dhe portokalli dhe romantike ose leopardi janë theksuar edhe në çdo koleksion. Nëse jeni duke kërkuar për sandale të rehatshme dhe këpucë ...

Floke te Lemuar per stinen e Dimrit

On Wednesday, November 7th, 2012
flok te lemuar Shikoni elegancen femrore,ato jane element qe uhet te ekzistojne ne planifikimin e nje stili te flokeve romantike,dhe menyra me e mire per te bere kete eshte qe te zgjedhim nje lloj krehje te lirshem ose bisht i nje stilit te lemuar.Kjo eshte menyra me e lehte per qdo lloj te flokeve dhe do te dukeni ...

Unazat… Shpjegimi i tyre!

On Tuesday, November 6th, 2012
unaza martesa lidhjet Jeta jonë është përplot me premtime. Ç’është e vërteta, disa nga premtimet tona nënkuptohen dhe nuk thuhen. Ne e ndërtojmë jetën tonë përreth tyre. Ekziston edhe një lloj i posaçëm i premtimeve, të cilat duhet të zgjasin për një kohë të gjatë, madje gjersa të jemi gjallë. Është një gjë shumë e natyrshme që njerëzimi ...