Archive for the ‘Këpucet’ Category

Këpucë te frikshme te bukura dhe solide

On Thursday, November 8th, 2012
Këpucë te  frikshme te bukura  dhe solide  .Këtu vjen një palë këpucë të rejame  mirësjellje e artistit Leanie Vyver van der cilët jan bashkuar me projektuesi te  këpucëve holandez René van den Berg për të krijuar më shumë një deklaratë se një lloj  këpucëve aktuale te pamundeshme (edhe pse unë jam munduar ti bej zbukurim me gdhende  ...