Archive for the ‘Këpucet’ Category

Këpucë platformë si vazo lulesh

On Monday, January 7th, 2013
Ka trende të ndryshme të modës të paraqitura nga disenjatorët e famshëm. Pra, Constanze Gonzalez dhe Paul Scherer janë një duett i dizajnit që janë pedant në lidhje me njoftimin në veçanti, dhe përdorimin e pëlhurave. Vendimi i ri ekzotik u paraqit për këpucë: Këpucë platformë si vazo lulesh me zambakë, trëndafila dhe lule të tjera ...

Këpucë dhe sandale

On Sunday, January 6th, 2013
Këto këpucë janë jashtëzakonisht mahnitëse -me  taka të larta, që hartojnë imagjinatën tuaj, dhe janë të shkëlqyera. Këpucë që ju ofrojnë mënyrën e përsosur dhe të mrekullueshme që ju shkojnë me fustane.Gjeni një mënyrë të mrekullueshme për të sjellë diçka të veçantë dhe shkëlqim në fytyrën tuaj, duke veshur diçka të veçantë në këmbët tuaja! Ju do të ...


Kepucë elegante për femra

On Monday, December 10th, 2012
Kepucë elegante për femra modele te ndryshme dhe ide se si ti përshtatim veshjet për mbramje ,ahengje dhe damsa .Modele me shum ngjyra qe ju pershtaten per qdo fustana dhe veshje elegante. ...

Marcatelli 2012 – 2013Koleksion i qantave dhe këpucëve

On Sunday, December 9th, 2012
Kur ne i  shikojmë zonjat me këpucë  dhe modele qantash që nga viti 1965 jep një vështrim të ndryshëm , çdo vit si një markë të re ,me ngjyra tërheqëse dhe tendencat për të tërhequr vëmendjen e femrave  Marcatelli 2012 – 2013 paraqet koleksionin e  këpucëve dhe qantave. ...

Qanta ,Këpucë dhe llaku me kristale të vogla për sezonin e dimrit

On Friday, December 7th, 2012
Shiqoni këto modele te reja nga  Pupa! Për këtë sezon të dimrit, shikoni artin e Llakut me kristale të vogla,manikyri  mbetet në mendje me një efekt 3D. Dhe përsëri thonjtë të shndërrohen në një pajisje që ju nuk mund të bëni pa e kompletuar dukjen tuaj. Janë të përkryera  dhe përshtaten me veshjet tona dhe janë të ...

Këpucë të çuditëshme

On Saturday, December 1st, 2012
Këpucë të çuditëshme dhe kreative,të punuara nga disenjatorë të ndryshëm. Ato i quajnë pjesë të artit. Mund ta shihni veten të veshur me  ndonjë nga këto? ...

Këpucë Nallane Holandeze

On Monday, November 26th, 2012
Kur ju mendoni për holandezët, ajo që zakonisht vjen në mendje është një grua e veshur me një kostum tradicional dhe me këpucë prej druri. Ky lloj i mbathjeve është referuar edhe si nalle . Në gjuhën lokale holandeze, kjo është e njohur si klompe(nalle). Këto këpucë prej druri të bëra ekskluzivisht në Holandë janë tani me ...