Archive for the ‘Këpucet’ CategoryKepuce Dimri 2013

On Sunday, February 24th, 2013
Përkundër faktit unë mendoj se e moda është një art i cili duhet të jetë ekspresive. Dhe modës së Alexander  një ndër markat më të njohura , ju mund ti urreni apo ti doni . Por nuk ka asnjë mënyrë që ju mund të qëndroni indiferent ndaj krijimeve  te tyre, veçanërisht këpucëv [adsenseyu2]     ...

Modele te kepucëve për vello

On Sunday, February 3rd, 2013
Dita juaj e dasmës është dita më e veçantë për çdo çift.Qdo femër ëndërron se qfarë do të veshë dhe si do të duket ,a do të dukem elegante dhe e bukur.Duhet të kemi kujdes përveq vellos se qfarë këpucë do të veshnim.Shikoni disa modele shumë të bukura të këpuceve që pershtaten shumë me vello,janë modele të ...

Koleksioni i ri i kepucëve Tip Toe

On Saturday, January 19th, 2013
Firma e këpuceve e njohur me emrin  Tip Toe paraqet koleksionin e ri të dizajnit te këpuceve dhe sandaleve elegante.Këto këpuce janë të përshtatshme për veshje të ndryshme që ne mund të i përdorim në stinen e verës ,jan elegante dhe të lezetshme.   ...

Modele të sandaleve

On Wednesday, January 16th, 2013
Këto sandale me ngjyra të ndryshme kanë ndjeshmëri romantike.Modele të sandaleve të ndryshme dhe ngjyra tërheqëse për stinën e verës.   ...

Këpuce elegante për femra

On Friday, January 11th, 2013
Këpucë që janë të përshtatshme për sezonin pranverë-verë,mund të përshtaten me qdo fustan të shkurtër apo të gjatë që patjetër do të tërhin vëmendjen.                   ...

Tendencat e këpucëve Pranverë / Verë 2013

On Tuesday, January 8th, 2013
Këto janë janë prirjet e reja të modës. Ndërsa ne akoma jemi në  dimër, disenjatorët e famshëm botëror të lartë kanë formuar tashmë koleksionet  pranverë / verë 2013 me  trendet e modës që janë mahnitëse dhe të ndritshme, të  sezonit të ngrohtë.Trendet e këpucëve janë jashtëzakonisht të ndryshme. Nga këpucë me gishtërinjtë si dhe këpucë transparente dhe ...

Koleksioni i atleteve pranverë / verë 2013

On Tuesday, January 8th, 2013
Këpucët janë të mërzitshëme, të zgjedhim atlete nga firma converse . Marka amerikane Converse ka arritur Ffmë botërore , e cila i ka fituar zemrat e të gjithë të rinjëve me atletet e saj mbresëlënëse. Koleksioni i saj pranverë / verë 2013 sjell ngjyra të gjalla dhe modele të reja. Asgjë nuk mund të konkurrojë me atlete sportive, ...