Archive for the ‘Fustanat’ CategoryKoleksioni i fustanave martesor të Galia Lahav 2013-2014

On Thursday, November 28th, 2013
Të nderuar, në qoftë se ju jeni të çmendur për velle elegante të sofistikuara,jeni me fat sepse ne do t’ju sjellim modelet më të fundit të wedding bridal dresses. koleksionin më të-njohur nga projektuesi i shkëlqyer i modës , Galia Lahav, të cilat janë dizajne plot elegance dhe stil. Ky koleksion nga Galia Lahav 2013-2014 është ekskluzive ...

Inspirim i stilit të nuseve(bizhuteri mahnitëse)

On Saturday, October 12th, 2013
Këto bizhuteri martesore  janë patjetër të përshtatshme që të dukeni një mbretëreshë apo princeshë. Foto fantastike veçanërisht mbretërore , apo nuk mendoni ju kështu? Të gjitha këto janë magjepëse , secila është  moderne dhe romantike.Është e rëndesishme nese ju keni deshire që të bartni keso lloje te bizhuterive me velle apo fustan që edhe flokët të jenë të kapura ...