Archive for the ‘Fustanat’ Category


Fustana perfekt të 2014-tës

On Thursday, February 13th, 2014
Këto veshje të bukura janë perfekte për çdo rast të veçantë. Nuk ka rëndësi se ku dhe në qfar mbrëmje do te shkoni, ju do të jeni e përsosur në veshje dhe elegance nga fustanat elegant te Rani Zakhem-së që janë mbresëlënëse dhe gjithmonë të modës për femra.     ...

Princess Style-Ameerah al Taweel

On Thursday, January 30th, 2014
Gruaja e princit Alwaleed Bin Talal, Princesha Ameerah është tani një nga filantropistët më të njohur në botë përmes punës së saj në themel të burrit të saj. Ajo mbështet një gamë të gjerë të interesave humanitare si në Arabinë Saudite dhe në të gjithë botën.     ...