Archive for the ‘Fustanat’ Category

Foto të bizhuterive për fustane

On Sunday, February 24th, 2013
Bizhuteri shum te bukura për martesë që përshtaten me vello ,gjithashtu pershtaten edhe për fustane ,në mbrëmje ahengje etj. Këtu jan disa foto që ju krijojnë ide se qfarë mund të ju shkojë me fustanet që do ti veshni në mbrëmje ose dasëm.                   ...Fustane të modës më të re 2013

On Wednesday, January 30th, 2013
Nuk ka asgjë më të mirë se sa të paraqiteni si një yll ndriçues në një parti.Kushtojini  pak vëmendje për pamjen tuaj dhe veshjet që ju duhet të zgjedhni.Pra, nëse ju nuk keni njohuri të mira të fustaneve  zgjedhja juaj mund të jetë një çështje e vështirë.Këtu paraqesim disa fustane të thjeshtë dhe elegant që ...

Stilet e Fustaneve të Angelina Jolie

On Monday, January 28th, 2013
E keni vërejtur se si Angjelina joli na befason gjithmonë me Fustanet e saja të thjeshta dhe elegante ,ajo duket mrekullueshem me stilin e saj,shikojini disa foto më të bukura që kemi përzgjedhur me modele te ndryshme të fustaneve.               ...

Buqeta lulesh për martesën

On Wednesday, January 16th, 2013
Një nga buqetat më të mira për martesën janë buqetat me lule të thjeshta dhe shumë ngjyrëshe.Këto lloj të buqetave të luleve mund të kombinohen me të gjitha ngjyrat, duke përfshirë fjongo të bukura,që të duken klasike dhe elegante.Shiqoni disa modele shum të bukura dhe elegante që mund të krijoni ide dhe të zgjedhni modelin se si të ...