Archive for the ‘Thonjët’ Category

Dietë për thonjë të shëndetshëm dhe të fortë

On Friday, January 25th, 2013
Shpesh herë i bejme pyetje vetes  “Pse janë thonjtë e mi të hollë dhe të brishtë?” Dhe ju shpesh dëgjoni përgjigjen e plotë: “. Kushtoj vëmendje të ushqyerit” Le të hedhim një vështrim nga afër të një diete të ekuilibruar për thonjë të shëndetshmëm.Femrat shpesh harrojnë për dy komponentë po aq të rëndësishëm të bukurisë – flokët ...

Modele të thonjëve

On Wednesday, January 2nd, 2013
Modele te thonjëve mjaft interesante me ngjyra,gurë dhe dizajne të ndryshme që do të ju pëlqejnë.   ...

Manikyr japonez

On Saturday, December 8th, 2012
Procedura e re, e njohur si manikyr japonez ka për qëllim qe thonjtë të jenë të kujdesit të plotë. Manikyri japonez është një sistem i ri i kujdesit të thonjve natyror.Dallimi themelor nga teknikat tjera është vetëm përdorimi i materialeve natyrore dhe produktet. Për shkak të diagnozës paraprake, qasja individuale për të zgjidhur problemet e duarve dhe ...

Qanta ,Këpucë dhe llaku me kristale të vogla për sezonin e dimrit

On Friday, December 7th, 2012
Shiqoni këto modele te reja nga  Pupa! Për këtë sezon të dimrit, shikoni artin e Llakut me kristale të vogla,manikyri  mbetet në mendje me një efekt 3D. Dhe përsëri thonjtë të shndërrohen në një pajisje që ju nuk mund të bëni pa e kompletuar dukjen tuaj. Janë të përkryera  dhe përshtaten me veshjet tona dhe janë të ...

Modele thonjësh

On Monday, December 3rd, 2012
Ju ftojmë te shikoni disa modele dhe te krijoni dizajne magjepëse për thonjët tuaj.Preferencat tuaja mund ti bëni me zgjedhjen e dizajnit,mjafton qe të keni  kohë dhe deshire për tu kujdesur për thonjët tuaj dhe to të keni një rezultat fantastik. ...

Mënyra se si ti mbajmë thonjtë e shëndoshë

On Monday, December 3rd, 2012
Kremi hidratues nuk i le thonjtë që të qahen.Pas dushit apo larjes së duarve, thonjtë dhe lekuren duhet ti lyeni me krem hidratues,në mënyre qe ta parandaloni humbjen e lëngjeve dhe thyerjen e thonjeve.Llaku i thonjëve pëngon thyerjen dhe qerimin e thonjeve,dhe ruan lageshtine e tyre.Mos perdorni aceton më shumë se një herë në javë.Gjithashtu ...

Dizajne Ditore:Ngjyra Mati dhe metalike

On Wednesday, November 7th, 2012
Vjeshta 2012 na ben ti ndryshojme duart tona tona. Deri tani  me xixa, ngjyra me shkelqim dhe vezelluese por tani  eshte ne tendence manikyri mat!(i pa shkelqyer)jo vezullues . Tani do te shohim se cilet manikyre do te jene me fashion kete sezon. Kete vjeshte do te jen ne  mode thonjte mat! Thonjte qe ne nje kohe ...