Archive for the ‘Make up’ Category

Keshilla per vetullat perfekte

On Wednesday, November 7th, 2012
lloji i vetullave Për të marrë një forme  të përsosur vetullat, ju nuk keni për të shkuar në ndihmën e një salloni  bukurie të shtrenjtë, këtu ne do të ju japim  disa këshilla për t’i dhënë definicionin më të mire ballit tuaj qe  ndjekin këshilla profesionale. Edhe pse kjo duket si një detaj i vogël kur është fjala për bukurinë, por vetullat ...

Grim atraktiv i stilit arab

On Thursday, November 1st, 2012
Kozmetike Persia përqendrohet në sytë, hije e ndritur, koleksionet e jashtëzakonshme dhe Qerpiku i madh, çdo gjë që mund të përmirësojë dritëzen  dhe sekretin  në horizont. Kozmetike Arabisht është e gjitha në lidhje me astar sy të jashtëzakonshme që fillon nga zona e brendshme të syrit në zonën e jashtme në zhvillim le  një përshtypje ...