Archive for the ‘Interesante’ Category

Salloni i ondulimit LADY A&L ne Prishtine

On Wednesday, June 7th, 2017
Salloni i ondulimit LADY A&L Rr. Gustav Majer, prapa Hotel Sirius, Prishtinë Salloni Lady A&L ofron këto shërbime : Kurse per mbjellje te qerpikeve Vetulla tatoo Prerje të flokëve Ngjyrosje të flokëve Zgjatje të flokëve/extention Fenerim natyral dhe drejtë Frizura të ndryshme Grim Shatire të ndryshme Rregullim të qerpikëve dhe vetullave Përgaditje të nuseve Frizura dhe grim ...


Vlerat e dasmës përgjatë Shekujsh

On Friday, August 7th, 2015
Dasma është një prej riteve me te hershme dhe çuditërisht e pandryshuar gjatë kalimit të jetës. Pothuajse të gjitha traditat qe vëmë re sot janë vetëm jehonë e së kaluarës. Çdo gjë duke filluar nga vellot, lulet, këpucët e  vjetra, përcjellësen e nuses, etj., gjithnjë luajnë një rol shumë të veçantë dhe jetike. Sot, edhe pse substanca ...

Qëndroni të rinjë me këto mënyra të thjeshta

On Tuesday, August 26th, 2014
Duke u rritur, pamja juaj rinore largohet çdo ditë e më shumë. Por, Kiran Lohia, një dermatologe, ka shpërndarë disa mënyra të shëndetshme për lëkurën që të qëndrojë e re. Për të arritur që të keni lëkurë të shëndetshme dhe të re, duhet t’i përcjellni këshillat e Kiran Lohia që Lajmi.net i ka transmetuar për ...

Përse qajnë gratë?

On Sunday, August 3rd, 2014
Përse po qan? – fëmija i vogël pyet nenën. Sepse jam grua – i përgjigjet ajo. Nënë nuk po të kuptoj!- iu përgjigj djali. Nëna e afron nga vetja dhe i thotë: -As do me kuptosh ndonjëherë, biri im. Me vonë fëmija e pyet babane. -Përse me duket se nëna po qan pa arsye? -Të ...
23 Fotot te Shtëpisë së bukur me drunjë

On Tuesday, April 22nd, 2014
23 Fotot te Shtëpisë së bukur me drunjë,e punuar bukur me dizajn mahnitës ,shikojeni dhe to të bindeni.   beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com /beautyharmonylife.com ...