Archive for the ‘Frizura’ Category


Modele te Frizurave te thjeshta dhe te shpejta.

On Monday, January 28th, 2013
Si te bëjmë frizure të thjeshtë në  shtëpi, pra dëshironi të dukeni bukur kur të shkoni në punë apo keni për të dalë në qytet?. Ju mund të beni vet dhe shpjetë frizure pa ndihmën e frizereve,shiqoni disa modele të shpejta dhe të bukura.         ...

Stili i flokëve 2013

On Sunday, January 20th, 2013
Tema aktuale e sotme do të jetë mbi të gjitha në lidhje me përzgjedhjen e stilit të flokëve për ceremonitë e dasmës ,që nuk janë thjesht fantastike, por të mrekullueshme dhe seksi, por edhe në modë për vitin 2013. Në lidhje me përzgjedhjen tuaj, është e rëndësishme të gjeni një moment kohë ti shiqoni këto artiste sa ...

Zgjedhjet e duhura të frizurave

On Tuesday, January 15th, 2013
Zgjedhja e stilit të flokëve për gruan është një proces shumë i rëndësishëm dhe është element themelor i vizionit të plotë të një gruaje.     ...

Frizura të thjeshta të princeshës Medlin

On Sunday, January 13th, 2013
Frizura e një njeri të famshëm i cili është një anëtar i familjes mbretërore që është Princesha Medlin e Suedisë. E pra, ajo është e njohur në familjen mbretërore vetëm për shkak të personalitetit të saj të bukur dhe pjesa më e bukur e personalitetit të saj është stili i saj i flokëve.   ...


Frizura të thjeshta

On Tuesday, January 8th, 2013
Modele të frizurave të thjeshta për të gjitha femrat që dëshirojnë të duken sa ma thjeshtë dhe bukur.   ...